Med mye snøfall er det nå blitt kaos og veldig fullt på den store P-plassen ved Leirdueveien. Vaktmester har problemer med  å rydde plassen for snø.

Borettslaget er derfor nødt til å iverksette tiltak for å bedre situasjonen.
Det betyr at reglene for parkering på P-plassen, vil bli fulgt opp tett fremover.

Alle biler som parkeres på P-plassen, skal ha P-bevis liggende synlig ved frontvinduet på førersiden. Alle beboere har mottatt to parkeringsbrikker som skal benyttes til biler som parkeres på P-plassen. Dersom en parkerer bil på P-plassen, skal parkeringsbrikke ligge synlig. Ta kontakt med vaktmester om du mangler P-brikker.

Etter brannen i garasjeanlegget lenger ned i stien, har styret gitt tillatelse til at 30 biler som er rammet, har fått lov til å parkere på P-plassen. Disse bilene skal ha mottatt et eget laminert parkeringskort som skal ligge synlig ved frontvinduet på førersiden.

Biler som ikke har lov til å stå der (de mangler parkeringsbrikke fra borettslaget, eller de mangler parkeringskort), må fjernes umiddelbart.

Biler uten synlig parkeringstillatelse vil bli tauet bort uten forvarsel på bileiers regning. Borttauing av ulovlig hensatt biler, vil starte mandag 9. januar.

Er du beboer og mangler parkeringsbrikke, ta kontakt med vaktmester.

Les mer om parkering, husordensregler og vedtekter.

Andre innlegg: