Alle balkongene er nå ferdige og vi håper at alle koser seg på den nye balkongen sin.

For at alle skal trives best mulig vil vi gjerne informere om noen regler og råd for bruken av balkongen.

Alle må tenke over at det virker mer lytt til naboen med de åpne balkongene, slik at man tenker over hvor høyt man snakker ute og hvor høy musikk man spiller. Bruk sunn fornuft og ta hensyn.

Det skal ikke henges blomsterkasser på rekkverket, hverken på utsiden eller innsiden. Dette er for å unngå slitasje på rekkverket og blomsterkasser på utsiden utgjør også en sikkerhetsfare og er derfor ikke lov.

Hvis man vil tørke klær, lufte dyner o.l. på balkongen skal ikke klær eller dyner henges høyere enn rekkverket. Det skal heller ikke henges tepper/håndklær/klær til lufting over rekkverket eller ristes matter/tepper eller lignende over rekkverket.

Hvis du har barnebasseng på balkongen, må du ikke tømme dette ut over gulvet og la det renne ned i takrennen. Bær vannet inn og tøm det inne i egen leilighet.

Det skal ikke monteres bod, skap eller lignende som stikker over balkongrekkverket og det skal ikke skrus i gulv, vegger eller tak. På laminatveggen kan det skrus.

Markisene

Markisene er nå montert hos de fleste og elektrikeren vil ta kontakt med dem som har fått motor.

Markisen er slik at den kan vippes ned og opp ved å skru på de to sorte krokene på hver side.

Rull markisen ut og la markisen trutne i regnet, da blir den tett og fin.

De som har motor, skal ha fjernkontroll. Dette er en liten hvit håndholdt kontroll. Noen har ved en feil fått en boks til å sette på veggen. De kan ta kontakt med styret eller vaktmesteren, slik at dere får den riktige typen.

Mangler dere sveiv eller har fått en sveiv som er veldig lang, ta kontakt med vaktmesteren.

Vi har noen få som har falt ut av bestillingslistene våre og disse vil få markise i løpet av ganske kort tid. De som skal betale markisene sine, vil få faktura på høsten en gang fra styret.

Maling av laminatveggen

Laminatveggen i de store leilighetene skal males av andelseierne. Vaktmesteren vil dele ut maling og pensler etter hvert samt veiledning på hvordan platene skal behandles først. Han er nå delvis sykmeldt pga. et ødelagt kne. Ting tar derfor litt lenger tid enn planlagt.

Det ble mye «skal ikke», men dette er for at alle skal kose seg å ha det hyggelig i borettslaget vårt. Vis hensyn og vær en hyggelig nabo 😊 Da får vi det bra alle sammen.

Hilsen styret

Andre innlegg: