I 2020 ble det installert fiber fra Telenor i borettslaget, og alle boenheter har inkludert grunnpakken Frihet L for Telenor T-We og internett i felleskostnadene.

Hoveddekoder inkl. fjernkontroll, samt router/wifi-sender fra Telenor følger med leiligheten og skal settes igjen ved salg eller fremleie. Mangler vil måtte erstattes.

TV-abonnement

Fra mai 2023 inngikk borettslaget ny avtale med Telenor. Den kalles Frihet L, og den gjør at alle beboere før større valgfrihet i hva en velger av lineær TV og internett. Alle beboere får en poengpakke på 320 poeng som kan benyttes fritt. En kan f.eks velge bort lineær TV, og bruke alle poengene på økt internetthastighet. Eller en kan velge å bruke poengene på masse ekstra kanaler i sin TV-pakke. Du velger selv på Min Side. Logg inn på telenor.no for å administrere ditt abonnement.

Internett

Alle boenheter har internett inkludert og TV i sine felleskostnader. Dersom man ønsker høyere hastighet på internett, må man logge på telenor.no og gjøre justeringer på ditt abonnement ved å fordele poengene en har til rådighet. En kan fint velge bort TV-innhold til fordel for høyere hastighet på internett, uten ekstra kostnader.

Trenger du WiFi-forsterker?

De fleste av våre leiligheter er lange, og hovedpunkt for WiFi-routeren er lagt i stuen hos mange. Da kan det bli dårlige signaler på andre siden av leiligheten. Telenor tilbyr en WiFi-forsterker som kan bestilles slik at du får ett nettverk som fungerer godt i hele din leilighet. Den koster 29,- per måned å leie, og kan bestilles under Min Side på telenor.no. Se mer om WiFi-forsterkeren her.