Det er rundt 50 andelseiere som per i dag har bestilt og fått montert lader i vårt nye ladeanlegg. Det er nå helt klart for å lade kjøretøy for de som har lader.

Borettslaget har satt opp to ladere nede ved den store p-plassen der hvor den gamle blå søppelkomprimatoren sto, og hvor det i dag står et strøgrustårn. Det skal kunne stå to stk kjøretøy som kan lade samtidig.

Men for å benytte egen eller felles lader i vårt anlegg, må du gjøre følgende:

 1. Last ned appen «Monta EV Charging».
  Denne søker du bare opp i App store eller Google Play.
  Du trenger ikke å laste ned Zaptec-appen, da denne ikke har noen funksjon for oss i borettslaget.
 2. Deretter må du opprette en profil i Monta-appen. I denne profilen må du benytte samme epost og tlf som da du bestilte laderen gjennom Bluetec. Om dette er feil, klarer ikke Bluetec å koble deg opp til vårt system, og da stopper alt opp.
 3. Når profil er opprettet, må dere sende epost til elbil@bluetec.no eller ring 33331100 ( i arbeidstiden) og gi beskjed om at dere er klare til å knyttes opp til systemet.
 4. Da vil dere motta et varsel med en invitasjon inne i Monta-appen. Denne invitasjonen må dere godta/akseptere.
 5. Klipp på «Wallet» og legg inn betalingskort. Det er lurt å klikke på «auto fill up». Da fyller «Walleten» seg opp når det er tomt.
  Du får ingen faktura for lading – betaling skjer i sanntid hver gang dere lader. Har dere ikke lagt inn betalingskort, får dere ikke ladet.
 6. Du kan også legge inn RFID-brikke i Monta-appen. Det gjøres samme sted hvor dere legger inn betalingskort. Det kan være lurt for de som har flere i husholdningen som benytter ladbart kjøretøy.
  Beboere som har bestilt lader, kan hente en RFID-brikke hos vaktmester.
  Eventuelt går det også at alle installerer Monta-appen og logger på samme bruker.

Les mer om lading her.

Har du problemer med å få i gang ladesystemet, ta kontakt med Anders i styret på tlf 970 16 950 eller epost anders@bryn1.no.

Andre innlegg: